Belle Boutique Fashion & More komt bij u thuis

Heb je een te drukke agenda of ben je niet instaat om naar de winkel te komen omdat je bijvoorbeeld slecht ter been bent maar wel graag eens iets nieuws wilt? Dan biedt Belle Boutique Fashion & More de mogelijkheid om bij u op locatie / thuis te komen met de nieuwste modetrends uit de winkel.

Bij het maken van een afspraak geeft u aan waar u naar op zoek bent, en kiezen wij zorgvuldig in de winkel datgeen dat u wenst en komen naar uw locatie waar de kleding in alle rust gepast kan worden. Een diversiteit van ondernemers in onze winkel bieden een even zoveel diversiteit aan mode- en modeaccessoires waardoor de kans van slagen bijna altijd wel aanwezig is.

Kleding is er te verkrijgen in de maten 36 tot en met 56. Als ook een hele diversiteiten aan sieraden, horloges, tassen, sjaals en meer.

Indien u bezit over Whatsapp is het zelfs mogelijk om vooraf tijdens de openingstijden van de winkel een videoverbindingen te maken zodat u zelf kan kiezen wat meegenomen moet worden en dat u dan rustig op uw locatie kan passen.

Is het naar tevredenheid en u koopt de kleding, dan kunt u direct via pin afrekenen. De winkel accepteert pin- en creditcardbetalingen op locatie, contact is helaas niet mogelijk.

We bieden deze service aan in Voorschoten, Leiden, Wassenaar, Oegstgeest, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en Leidschendam-Voorburg. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht, u betaalt wat u ook in de winkel zou betalen, dus ook nog eens tegen scherpe prijzen. Bezoekdagen zijn van maandag tot en met zaterdag op afspraak, eventueel in overleg ook mogelijk in de avonduren waarbij uitgezonderd de weekenden.

Wilt u hierover meer weten? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel / whatsapp  met telefoonnummer 0712340044. U vindt Belle Boutique Fashion & More aan de Schoolstraat 98 in Voorschoten.


Volg ons op Facebook