Waarom verkopen via Belle Boutique?

Wat maakt het verkopen van jouw product vanuit de winkel van Belle Boutique zo aantrekkelijk voor jou?

Omzet garantie nieuwe huurders
Wanneer je bij Belle Boutique verkoopruimte huurt, krijg je over het eerste kwartaal dat je huurt een omzetgarantie. Huur je bijvoorbeeld voor € 200,00 voor een kwartaal een plank, maar je verkoop is over dit eerste kwartaal € 150,00, dan ontvang je van Belle Boutique € 50,00 retour. Hier geldt verder geen enkele voorwaarde voor, maar heeft enkel tot doel jou te overtuigen dat ons concept succesvol is en wij het met jou aandurven. Is jouw omzet meer dan dat je aan huur hebt betaald dan is de opbrengst natuurlijk geheel voor jou.

Omzet dagelijks real-time te volgen
We werken met een geavanceerd kassasysteem dat er voor zorgt dat wanneer iets verkocht wordt vanuit de winkel, dit direct op de betreffende verkoper geboekt wordt. Alle huurders ontvangen inloggegevens waardoor ze direct kunnen zien wat de verkoopresultaten zijn. Niet alleen zie jij hiermee wat je verdiensten zijn, maar geeft het jou de gelegenheid te anticiperen. Zo kan je bijvoorbeeld de hardlopers nog meer aanvullen, en de producten die minder goed lopen vervangen door hardlopers of andere producten waardoor je omzet mogelijk nog beter wordt.

Ligging en uitstraling
De winkel ligt in het hartje van Voorschoten in een drukke winkelstraat. Precies gelegen tussen de HEMA en het Kruidvat. Onder de winkel is een parkeergarage waarbij de voetgangersuitgang naast de winkel van Belle Boutique ligt. De winkel ligt op de hoek van de winkelstraat en de passage. 50% van de ommuring bestaat uit etalageramen waardoor er een goed zicht van buitenaf is in de winkel en hierdoor aantrekkelijk is om binnen te komen.

De winkel heeft een gezellig luxe uitstraling. Niet direct is zichtbaar dat het een Shop in Shop betreft, en toch worden alle huurder goed uitgelicht bij de producten die ze verkopen.

Kennis van artikelen
Onze verkopers verdiepen zich in de huurders en de producten. Hebben regelmatig contact met de huurders. Met als doel, de klant zo goed mogelijk te kunnen informeren en adviseren in de winkel.  Hierdoor een tevreden klant en een tevreden huurder omdat dit omzet verhogend werkt.

Extra’s
In de winkel mogen de klanten gratis koffie, cappuccino of thee pakken om hierna rustig in de winkel te kunnen rondlopen op zoek naar leuke artikelen. Verder bieden wij klanten de mogelijkheid om een artikel leuk te laten inpakken in een ballon om dit vervolgens cadeau te geven. Ook hebben we tal van andere verpakkingsmaterialen om cadeaus te verpakken. Hier betaald u als huurder niets extra’s voor maar wordt dit geregeld vanuit Belle Boutique.

Aangepast op jouw verkoop
Hierboven staan enkele interessante zaken om er voor te zorgen dat de verkoop van jou producten zo optimaal gerealiseerd zal worden. Toch kan het zijn dat jij zelf ideeën hebt hoe jij jouw producten wenst te presenteren en te verkopen. Hier staan wij altijd voor open. Neem daarom altijd even contact op met Belle Boutique om jouw wensen te bespreken.

Overtuigd?
Ben jij door deze nieuwsbrief overtuigd geraakt en wil je gaan verkopen via Belle Boutique. Meld je dan online aan. Je ontvangt dan een automatische bevestiging en nemen wij contact met je op. Met de omzetgarantie loop jij weinig risico, dus probeer het eens.

Aanmelden kan hier.


Volg ons op Facebook