Voor wie?

Ons Shop in Shop concept biedt ondernemers de mogelijkheid om tegen lage kosten ruimte te huren voor de verkoop van producten. Het personeel van Belle Boutique adviseert vervolgens de klant en rekent af via een geavanceerd kassasysteem die de verkopen ook direct op naam van de verkopende ondernemer plaatst.

De verkopende ondernemer kan real-time meekijken wat de verkoopresultaten zijn, 24/7. Dus transparant, maar ook direct inzichtelijk of er aangevuld moet worden.

Heb jij een webshop en je wil je verkoop en naamsbekendheid een boost geven? Dan biedt Belle Boutique voor jou de ideale oplossing. Door jouw producten bij Belle Boutique te “etaleren” kunnen kopers jouw product in het echt zien, voelen, beoordelen en direct kopen. Omdat jij bij jouw producten ook aangeeft waar jouw website te vinden is verhoog jij ook je naamsbekendheid wat mogelijk tot meer online verkoop kan leiden. Huur daarom snel een plank of een hele kast bij Belle Boutique en begin met het verhogen van je omzet!

Zit je met een over-stock in de winkel die je eigenlijk niet meer via de winkel zou willen verkopen, of zoek je een extra verkooplocatie? Ook dan biedt Belle Boutique een uitkomst. Je huurt een kast of oppervlakte en plaatst hierin jouw producten en Belle Boutique verkoopt deze producten voor je.

Je wilt een product op de markt zetten. Maar hoe wordt dit ervaren door de consument. Hoe zorg je er voor dat het merk bekendheid gaat krijgen. Enkele voorbeelden waar de winkel van Belle Boutique ook zeer geschikt voor is. Tegen lage kosten promoot jij jouw product binnen het winkelend publiek.

Volg ons op Facebook